close
Премиера
 
-109166_875_256 show_main_img_title_sdw

Алтернативни завршоци:
Шест нови начини да се умре во Америка ALTERNATE ENDINGS: SIX NEW WAYS TO DIE IN AMERICA

4.3 / 5 (275)
Почитуван посетител, оваа веб-страна користи колачиња со цел обезбедување на веб услуги и функционалности што не би можеле да бидат обезбедени без употреба на колачиња. Со посетувањето и користењето на оваа веб-страна Вие ја давате вашата согласност колачињата да бидат преземени на Вашиот пребарувач. Можете да дознаете повеќе за колачињата и да ги промените поставувањата за колачињата тука.

НЕ ГО ПРИКАЖУВАЈ ПОВЕЌЕ