close
Премиера
 
39443_-_254
Извор: HBO

Кои се сценаристи и режисери на третата сезона на „Игра на тронови“?

Во продолжение следува списокот на сценаристи и режисери на новата, трета по ред сезона на серијата „Игра на тронови“. Имињата на епизодите сè уште не се објавени, освен на седмата епизода „Есенски бури“ чиј сценарист е Џорџ Мартин.

Епизода 301 - Сценарио: Дејвид Бениоф и Д.Б.Вајс; Режија: Ден Минехан
Епизода 302 - Сценарио: Ванеса Тејлор; Режија: Ден Минехан
Епизода 303 - Сценарио: Дејвид Бениоф и Д.Б.Вајс; Режија: Дејвид Бениоф и Д.Б.Вајс
Епизода 304 - Сценарио: Дејвид Бениоф и Д.Б.Вајс; Режија: Алекс Грејвс
Епизода 305 - Сценарио: Брајан Когман; Режија: Алекс Грејвс
Епизода 306 - Сценарио: Дејвид Бениоф и Д.Б.Вајс; Режија: Алик Сахаров
Епизода 307 - Сценарио: Џорџ Р.Р.Мартин; Режија: Мајкл Мекларен
Епизода 308 - Сценарио: Дејвид Бениоф и Д.Б.Вајс; Режија: Мајкл Мекларен
Епизода 309 - Сценарио: Дејвид Бениоф и Д.Б.Вајс; Режија: Дејвид Натер
Епизода 310 - Сценарио: Дејвид Бениоф и Д.Б.Вајс; Режија: Дејвид Натер

11-01-2013 | Извор: HBO
Почитуван посетител, оваа веб-страна користи колачиња со цел обезбедување на веб услуги и функционалности што не би можеле да бидат обезбедени без употреба на колачиња. Со посетувањето и користењето на оваа веб-страна Вие ја давате вашата согласност колачињата да бидат преземени на Вашиот пребарувач. Можете да дознаете повеќе за колачињата и да ги промените поставувањата за колачињата тука.

НЕ ГО ПРИКАЖУВАЈ ПОВЕЌЕ