close
Премиера
 

Твоето омилено онлајн место за серии

Пробај еден месец бесплатно. Откажи кога сакаш.

ЗАПОЧНИ ПРОБЕН ПЕРИОД

Гледај ги сите сезони и сите епизоди.

HBO GO ти ги донесува сите сезони на хит серии и најдобар избор на филмови од сите жанрови. Уживај во повеќе од 4000 часови на хит серии, холивудски блокбастери и најубави цртани филмови со превод. Гледај кога ќе посакаш на твојот омилен уред.

Пробај 1 месец бесплатно.
Без договорна обврска.

Отсега, услугата HBO GO е достапна директно – пробај 1 месец бесплатно. Ако одлучиш дека тоа е услугата која ти треба, продолжи да ја користиш по цена од 399,00 денари месечно или откажи кога сакаш.

Зошто да одбереш HBO GO?

Повеќе од 4000 часа најдобри серии и филмови со превод. Хит серии, холивудски блокбастери и најубави цртани филмови. Сите епизоди на оригиналните HBO серии се достапни трајно.

Гледај на твојот омилен уред:

SMART TV
ТАБЛЕТ
МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН
APPLE TV
CHROMECAST
КОНЗОЛА
PC / MAC
 

Освен директно, на HBO GO и HBO можеш да се претплатиш и кај следните оператори:

MaxTV
Веб-страница: http://www.maxtv.mk
Е-пошта: 122@telekom.mk
Телефон: 122

Канали:
HBO, HBO HD, HBO2, HBO2 HD, HBO3, HBO3 HD, Cinemax, Cinemax HD, Cinemax2, Cinemax2 HD, HBO OD, HBO GO

Претплатете се
Total TV
Веб-страница: http://www.totaltv.tv
Телефон: 02 30 63 000

Канали:
HBO HD, HBO2 HD, HBO3 HD

Претплатете се
Telenet Kom
Веб-страница: http://www.telenet.com.mk
Е-пошта: info@telenet.com.mk
Телефон: 044 520 999

Канали:
HBO, HBO2

Претплатете се
Multimedia Network
Веб-страница: http://www.multimedia.net.mk
Е-пошта: info@multimedia.net.mk
Телефон: 042 215 119

Канали:
HBO, HBO2

Претплатете се
VIP
Веб-страница: http://www.vip.mk/
Е-пошта: info@onevip.mk
Телефон: 077 1234

Канали:
HBO, HBO HD, HBO2, HBO2 HD, HBO3, HBO3 HD, HBO GO

Претплатете се

Dear visitor, this website uses cookies with the purpose of providing web services and functionalities which could not be provided without the use of cookies. By visiting and using this website you are giving your consent to have cookies downloaded to your browser.


You can learn more about cookies and change your cookie settings here.  Don't show it again